Robert Feder

Ramonski Luv

Ramonski Luv

næsten to uger efter hans afskedigelse som aftenpersonlighed på FM 102.7 takker Ramonski Luv fans, venner og tidligere kolleger for deres støtte.

“alle vil gennemgå noget; min er bare forstørret,” skrev han på Facebook i sin første offentlige kommentar, siden han forlod den bedst bedømte Clear Channel urban adult-contemporary station.

detaljer om LUVs pludselige afgang forbliver fortrolige. Clear Channel har ikke uddybet sin 9.juli-erklæring: “Det er vores Politik ikke at diskutere medarbejdersager af privatlivets fred. Joe Soto vil fortsat være vært for aftener på V103.”Soto, der har været sammen med Luv i det sidste årti, har afvist at kommentere.

Luv, hvis rigtige navn er Ramon vade, er en 30-årig veteran fra urban radio i Chicago. Han begyndte som morgenudstillingsproducent for Doug Banks, der kaldte ham Ramonski Luv.

her er teksten til hans indlæg:

først lad mig takke alle for deres venlige ord og bønner for mig og min familie. Som min lærer og åndelige leder, profeten Joseph Bailey ville sige, vil alle gennemgå noget; min er bare forstørret. . . . Tak til ledelsen af Clear Channel for at give mig muligheden. . . . Tak til mine medarbejdere og min partner. Bliv ved med at være stærk, og lad mig være Gud, som han sagde, han er. . . . Væk!!!!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.