Ranch Vinaigrette

privatliv& Cookies

denne side bruger cookies. Ved at fortsætte accepterer du deres brug. Lær mere, herunder hvordan du styrer cookies.

Fik Det!

annoncer

Soooo, det har været en af de dage. Du kender den slags, hvor alt bare ser ud til ikke at gå som du vil have det, og for at afslutte det, har du hovedpine hele dagen. Ja, jeg vågnede med hovedpine, så indså jeg, at jeg glemte at lægge min svinesteg i crockpot i går aftes; besluttede at poppe det i mikrobølgeovnen bare for at afrime det nok, så det ville være klar til middag, men min mikrobølgeovn holdt op med at arbejde (det er 12 år gammel – Jeg vidste, at det ville ske snart, men var ikke glad for det skete i morges). Kinda gik bare ned ad bakken derfra, og Mike (min fantastiske, fantastiske, vidunderlige hendes husbond) hentede noget mad til os på vej hjem i aften. Så mine trukket svinekødsmørbrød vil være til i morgen aften, jeg gætter på, at Kristian

jeg ville dele denne hjemmelavede dressing med dig, og jeg vil være ærlig, grundlaget for denne opskrift kom fra min mor. Nu er hun en fantastisk kok…jeg drømmer om at være som hende en dag, Kristian

hvis du elsker ranch dressing, men du leder efter noget lavere i kalorier (for længe siden regnede jeg med, at det var 63 kalorier til 2 spsk) eller måske kan du bare lide tangy vinaigrettes snarere end cremede dressinger, så skal du prøve det. Det er min favorit!

Ranch Vinaigrette
1 C eddike
1/2 c olie
1/4 c vand
1 pkg tør ranch blanding
tilsæt alle ingredienser til en krukke. Dæk og ryst godt. Opbevares i køleskab. Det adskilles, mens det er i køleskabet, så sørg for at ryste godt, før du bruger det.

annoncer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.