rød og hvid Pasta

denne røde og hvide Pasta er enkel, hjertelig, absolut lækker og kommer sammen på ingen tid overhovedet. Det perfekte måltid til et hus fuld af sultne drenge (eller nogen!).

rød og hvid Pasta

jeg har bestemt et kærlighed/had-forhold, når det kommer til at blogge en pastaopskrift.

jeg elsker at lave det, spise det og dele opskrifterne, men jeg hader at fotografere det. Det gør jeg bare. Jeg synes, det er en komplet smerte i rumpen (faktisk tror jeg, at al madfotografering er en smerte. . . ugh!) og pasta frustrerer mig bare for at prøve at fotografere. Så du skal bare stole på mig, når jeg fortæller dig, at denne røde og hvide Pasta er så fabelagtig! Billederne gør det ikke engang retfærdigt.

rød og hvid Pasta

vi inhalerede det den anden nat, og to af mine drenge satte deres krav på resterne til frokost den næste dag. Du skulle have set deres ansigter, da jeg fortalte dem, at de ikke kunne have nogen, fordi jeg havde brug for det, der var tilbage for at forsøge at tage billeder af. Du ville have troet, at deres liv var afsluttet.

Seriøst jer, Det her er sååå godt! Jeg elsker enkelheden ved det, og jeg elsker, hvor hjertelig og fyldende det er. Jeg serverede det med noget fransk brød og en grøn salat, og det var den perfekte, enkle, lækre middag. Jeg kan ikke vente med at gøre dette igen.

5-boys-baker-smallwhisk

Print

ur ur ikonbestik bestik ikonflag flag ikonmappe mappe ikoninstagram instagram ikoninteresse pinterest ikonfacebook facebook ikonprint print ikonkvadrater kvadrater ikonhjerte hjerte ikonhjerte solid hjerte solid ikon

ingredienser

kopi til udklipsholder kopi til udklipsholder

Scale1h2h3h

rød Sauce:

 • 1 lb. mild morgenmadspølse
 • 1/2 løg, finhakket
 • 2 hvidløgsfed, hakket
 • 1 flaske med din yndlings marinara sauce

hvid Sauce:

 • 4 Tbs. smør
 • 1 kop piskefløde
 • 1 8 – ounce. pakke flødeost, stuetemperatur
 • 1 fed hvidløg, hakket
 • 1/3 kop parmesanost
 • Salt & peber efter smag
 • 1 æske (16 ounce) Penne pasta (jeg brugte kun 3/4 af æsken)
 • 2 kopper strimlet

instruktioner

 1. Spray en 9 liter 13 gryde og der er afsat.
 2. Kog pasta efter pakke retninger.
 3. kog pølsen med løg og hvidløg i en stor stegepande, indtil pølsen er lang længere lyserød. Tøm alt fedt og tilsæt flasken marinara sauce. Lad det simre i cirka 5 minutter.
 4. Smelt smørret i en medium gryde over medium-lav varme. Tilsæt piskefløde, flødeost, hvidløg og parmesan. Pisk sammen indtil glat og tyk (ca 2-3 minutter). Smag til med salt og peber.
 5. efter pasta er kogt, dræne, og dump den kogte pasta i bunden af den forberedte 9 til 13 pande.
 6. hæld den hvide sauce over den kogte pasta, og giv et par små omrøringer for at hjælpe den hvide sauce med at dække alle nudlerne. Hæld derefter den røde sauce over toppen af det og spred jævnt. Drys strimlet mosarella jævnt ovenpå og bag ved 350 i 25 minutter.

noter

jeg kan godt lide, at mine pastaretter er lidt “vådere”, så jeg kogte kun omkring 3/4 af æsken med pasta. Jeg var lidt bekymret, efter at jeg hældte den hvide sauce over den kogte pasta, fordi det virkede som for meget sauce til mængden af pasta, men efter at den var bagt, absorberede saucen i pastaen, og den var perfekt. Jeg ville ikke have ønsket mere pasta i det.

opskriften kræver morgenmadspølse, som jeg brugte, men du kunne absolut erstatte mild eller varm italiensk pølse på sin plads.

 • Kategori: Pasta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.