Pumpkin Investigation aktiviteter

176deler
 • del
 • Kvit
 • Pin

i ånden af alle ting falder og græskar krydderi, jeg forbinder med et væld af fantastiske Bloggere For at dele med dig nogle af vores efterårsfavoritter! Plus, du kan få fat i nogle FREEBIES og finde nogle gaver undervejs!

en af mine yndlings ting at undervise i denne tid af året er græskar! Jeg kan godt lide at starte med at læse et par bøger om et græskar livscyklus. Pumpkin Pumpkin af Jeanne Titherington er en af mine favoritter!

først læser vi hele historien. Derefter læste jeg igen og stoppede efter hver side for at tilføje et stykke til vores livscyklusankerdiagram. Denne bog egner sig perfekt til at skabe denne anker diagram!

efterhånden som ugen skred frem, fortsatte jeg med at læse andre bøger om et græskar livscyklus.

de kiddos gik amok over denne flip flap bog!

når vi var færdige sekventering livscyklus, vi øvede fortæller vores” albue venner ” alt om livscyklus. Jeg var så imponeret over alt det ordforråd, de havde lært! Apropos ordforråd … vi læste også disse nye læsere, praktiserede sporingsprint 1: 1, brugte illustrationerne til at hjælpe med at bestemme ukendte ord og afsluttede den interaktive sidste side ved hjælp af beskrivende ord.

på den sidste dag i græskarugen afsluttede vi vores græskarundersøgelser! OMGoodness! Ja, kiddoerne var så engagerede! Jeg blev ved med at kalde dem forskere og matematikere!

jeg satte græskarundersøgelserne op som stationer, med et græskar på hver. Den første station afsluttede “Seed Scooper” – aktiviteten ved at estimere, hvor mange frø der var inde i græskar. Derefter brugte de” Seed Scooper ” tællemåtter til at tælle frøene.

vores græskar havde over 600 frø! Mit skøn var kun 200 … Jeg tror jeg har brug for bedre estimeringsevner!

da denne gruppe arbejdede med at tælle frø, arbejdede en af de andre stationer med at veje et mini-græskar.

kan du tro, at mini græskar vejede 70 bamser?!?! Mine kiddoer var sikker imponeret!

selvfølgelig ville dagen ikke være komplet uden at føle den klæbrige inde i et græskar! Derefter, vi lavede vores egen lille “hvad er der inde i et græskar?”craftivity.

der var i alt otte stationer…

 • Seed Scooper
 • heftig belastning
 • stor omkring
 • mål op
 • flyde eller synke
 • Rib-tastic
 • velsmagende godbid
 • hvad er der inde i et græskar

kiddos havde en sådan bold, der var! En dreng fortalte mig, at det var den bedste dag nogensinde! Han var den samme dreng, der fortalte mig, at han ikke ville gå i fordybning, fordi han ville starte græskarundersøgelserne med det samme! Musik til mine ører!

her er et kig på nogle af de aktiviteter, vi havde inde i vores matematiske badekar i denne uge…

voksende græskar: denne aktivitet kan bruges med enhver ikke-standard måleenhed. Disse er blot nogle få ideer: slik majs viskelæder, forbinder terninger og græskar frø.

1, 2, 3 Stol på med mig: eleverne rullede en flersidet matrice, skrev nummeret og regnede derefter med fra dette nummer.

10 perfekte græskar: i dette center øvede vi os på at lave 10 såvel som vores fine motoriske færdigheder.

Så Mange Frø: Eleverne arbejdede med at subitisere med ti rammer med dette tæller rumaktiviteten.

græskar er et af mine yndlingsemner at undervise i, fordi det let kan undervises i oktober eller November. Nogle år, jeg lærer om græskar før helligdag, og andre år før Thanksgiving. Disse aktiviteter ville også være perfekt til brug på Allehelgensdag, især hvis din skole ikke fejre denne ferie.

denne pakke, samt et par andre af mine efterårsfavoritter er til salg i min TpT-butik i helgen!

http://www.teacherspayteachers.com/Product/Pumpkin-Palooza-Pumpkin-Investigation-Math-Literacy-MORE-Common-Core-1517156

du kan læse alt om min Fall vanvid pack her,

http://www.teacherspayteachers.com/Product/Fall-Frenzy-Math-Literacy-MORE-Common-Core-955873

og jeg kan læse oktober Poetry Binder her!

http://www.teacherspayteachers.com/Product/I-Can-Read-Poetry-Binder-October-1459643

og fordi mine kiddoer elskede at lære om græskar så meget, har jeg en græskar FREEBIE til jer alle!

https://drive.google.com/file/d/0B9GiSVS7F2hSWngzdHdwaEF6dWM/view?usp=sharing

Tak fordi du kom forbi for at tjekke alle mine efterårsfavoritter! Nu, hop videre til det forskningsbaserede klasseværelse for mere efterårssjov!

http://www.theresearchbasedclassroom.com/2014/10/fall-favorites-blog-hop.html

glad hopping!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.