Pool Noodle både vand sensorisk Bin-FSPDT

586 fakler Facebook 100 Pin It Share 485 kvidre 0 Google + 1 E-mail – Filament.io 586 nødblus
sidste år jeg skære op nogle pool nudler til en pool noodle vand bin. Vi har siden haft en masse sjov med disse poolnudler. En af de ting, vi prøvede sidste år, var pool noodle boats. De børn havde en masse sjov med dem i badekarret. Et år senere, og vi har stadig vores udskårne poolnudler til spilletid. Jeg besluttede at lave nogle nye og forbedrede Poolnudelbåde til børnene i år, da jeg havde planer om at bruge dem i en sensorisk skraldespand.

Pool Noodle både vand sensorisk Bin

ovenfor er et billede af de både, jeg lavede sidste år.

dette indlæg indeholder tilknyttede links til din bekvemmelighed.

forsyninger:
* skumplader skumplader til kunst-og håndværksprojekter (32 ark, 6 assorterede farver)

*cut up pool nudler-Robelle Pool vand nudler blå og Pink 12-Pack

*sugerør 125 Grev Assorterede sugerør, Jumbo

*hulstans Svinglinje 1-Hulstans, 1/4 ” huller, 5 ark (A7074005)

*saks

Hvordan laver man:
jeg skar “sejl” ud af skumpladerne. Jeg brugte blå, grønne og røde farvede skumplader og skar trekantformer ud. Jeg skar derefter sugerørene ned, så de ikke var så lange.

jeg tog derefter hulhullet og slog 2 huller i hvert sejl. En på toppen og bunden. Jeg brugte dette hul til at skubbe halmen igennem. Derefter stak jeg den skarpe spids af saksen ind i poolnudlen og lagde halmen i det lille hul. Nu havde vi Pool Noodle både.

jeg elskede bare de lyse farver på bådene. Nu var spørgsmålet, ville de flyde med det nye design?

jeg lavede børnene en sensorisk skraldespand til Poolnudelvand til spilletid. Vi elsker vandspil i mit hus. Det har været en fantastisk måde for mine flere alderen børn at lege sammen gang på gang. Mine børn er 5 år – 1 år. Sidste år var det storebror og lillebror, der spillede, og i år kommer lillebror også ind på det sjove.

denne dag lillebror løb rundt i gården og ønskede ikke at komme lege i vandet bin. Storebror og lillebror kunne ikke vente med at få deres hænder i det.

som du kan se, flød de. Min ældste blev ved med at banke dem på deres sider og vende dem tilbage. Jeg har tidligere brugt små mængder blå madfarve til vores vandbakker og badefarvefanerne. De fungerer godt uden farvning. Denne dag tilføjede jeg en vandsmag pakke og lillebror endte lidt blå! Efter et godt bad forblev kun tæerne med en blå farvetone. Det blå vand lugtede vidunderligt under spilletid, haha. Men vi vil ikke bruge vand smag pakker igen når som helst snart.

lillebror var den eneste, der klatrede ind og sad i skraldespanden. Derfor var han den eneste, der var blå fra taljen og ned.

bare spiller dagen væk!
Sansevandsbeholdere er gode til udforskning af vores sanser. Syn – farven på vandet og bådene. Touch-følelsen af både og vand. Lugt-frugt duftende vand. Lyd-lyden af vand sprøjt.
denne legeaktivitet er også en fantastisk måde for søskende at lære at dele og lege sammen.
denne bin var sjov måde at gå over farver og tælle, samt at bare have det sjovt!

vandspil er en fantastisk måde at have det sjovt og forblive køligt i de varme måneder. Hvad er nogle af dine foretrukne vand play aktiviteter?
flere legeideer:

over 20 vandbakke legeaktiviteter for børn

DIY Pool Noodle Pom Pom Shooter

så begejstret for at have haft en chance for at arbejde på det. Pop! Sprøjt! Splash! med nogle bloggingvenner. Denne bog er fyldt med enkle, endnu, åh så sjove ideer til børnene.

dette indlæg indeholder tilknyttede links til din bekvemmelighed.

du kan finde den på :

Pop! Sprøjt! Splash!: Hands-on aktiviteter for børn ved hjælp af sæbe, vand,& bobler

EBOOK her!

(besøgte 24,648 tid, 29 besøg i dag)
jeg håber du kan nyde dette med din familie også!

Følg med os og bliv inspireret til at spille på
Pinterest, Facebook, Kvidre,

og Google +

alle børn er forskellige, og kun du kan bestemme, hvordan du lader dine børn lege. Og med hvilke materialer du lader dem lege med. Mine børn er under opsyn, når de leger. Husk dette med ethvert indlæg, du læser af mig!
se min ophavsret her

Klik her for at se, hvor vi linker op!

skrevet af Jaime

Hej! Jeg er Jaime, mor til tre drenge med høj energi. Med tre drenge går livet aldrig langsommere, men jeg ville ikke have det på nogen anden måde! Vi elsker at skabe, lære og skabe sammen, og vi kan gøre alt til et eventyr.

se alle indlæg af: Jaime

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.