Pesto blomkål bider

116shares
 • Pin83
 • Share25
 • Kvit
 • Yummly8

Pesto blomkål bider

Pesto blomkål bider

Nå, jeg troede, jeg ville gå igennem denne vinter uden at blive syg, men ikke sådan held. Jeg kom endelig ned med en forkølelse og en let feber. Jeg er ikke overrasket. Dette nordlige californiske vejr har været ret ustabilt for nylig og skiftet fra regnfuld kulde til solrige 60 ‘ ere nogle gange på samme dag. Jeg hader faktisk ikke, at jeg er syg. Jeg har været go go go de sidste par uger og har ikke haft en chance for at bremse og få en pause (sandsynligvis hvorfor jeg er syg i første omgang). Men nu har jeg en god undskyldning for at slappe af og slappe af (bogstaveligt talt!), drik et ton knoglesuppe og tag meget nødvendige lur.

nok om min lamme kulde. Har du set min meddelelse om det genstartsprogram, jeg lancerer den 16. februar? Det er en 5-ugers online klasse, hvor deltagerne kan lære om ernæring, og få støtte fra mig og andre klassekammerater, mens de gennemgår en sukkerafgiftning for at hjælpe dem med at afslutte trang og øge deres energi. Hvis du er interesseret i at forbedre dit helbred og lære, hvordan den mad du spiser påvirker din krop, så læs mere om programmet og tilmeld dig!

når jeg taler om sund ernæring, har jeg en Seriøst lækker opskrift, der er sukkerfri og fyldt med nærende, energigivende fedtstoffer. Jeg har for nylig set romanesco blomkål på landmændsmarkedet, fordi de ser så seje ud og minder mig om, at naturen er fantastisk, så jeg tog et hoved op og lavede denne smukke sideskål. Selvfølgelig kan du bruge almindelig blomkål, men jeg elsker den lyse grønne farve på romensco blomkålen, der virkelig skiller sig ud i slutningen, når den blandes med pesto.

Pesto blomkål bider

Pesto blomkål bider

Pesto blomkål bider

Pesto blomkål bider

Pesto blomkål bider

Pesto blomkål bider

når jeg ikke er sikker på, hvad jeg skal gøre med en grøntsag, er min måde at lave mad på at stege den med noget ghee, salt og peber, og det viser sig altid så godt. Jeg fulgte den samme metode med blomkålen, men tilføjede pesto til den i slutningen, som sparkede smagen op til et andet niveau.

Åh, hvad god sauce kan gøre ved en skål!

pesto blomkålbid

 pesto blomkålbid pesto blomkålbid

Pesto blomkål bider

Print Pin

Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedningstid: 15 minutter
Samlet Tid: 20 minutter

ingredienser

 • 1 hoved blomkål (jeg brugte Romanesco men enhver slags værker)
 • 1 spsk ghee eller avocado olie
 • 1/4 tsk havsalt

Pesto

 • 1/4 kop hakkede rå valnødder
 • 1 kop pakket basilikumblade
 • 1/4 kop ekstra jomfru olivenolie
 • 2 spsk ernæringsgær
 • 2 fed hvidløg
 • Juice af 1/2 citron
 • 1/4 tsk havsalt
 • knuste røde peberflager (valgfri)

instruktioner

 • Forvarm ovnen til 450 grader F.
 • skær blomkål i bitstørrede blomster og læg den på en bageplade.
 • kast blomkål med ghee eller avocadoolie, og drys med havsalt.
 • bages i 15 minutter, ryst panden halvvejs igennem.
 • mens blomkålen bager, opvarm en tør gryde på komfuret over medium høj varme.
 • tilsæt hakkede valnødder i gryden og kast i 5 minutter, indtil de er brunede og ristede.
 • fjern det fra varmen og læg det i en foodprocessor eller en blender sammen med resten af pesto-ingredienserne.
 • Blend indtil pestoen er helt kombineret og cremet.
 • når blomkålen er brændt, er stedet en stor skål, hæld pestoen over den og bland godt.
 • drys knus rød peberflager inden servering (valgfrit).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.