jeg sluttede mig til det lyserøde Panel

19 aktier

jeg sluttede mig til det lyserøde Panel, og de vil også have dig til at deltage! Du ved sikkert alle nu, hvor meget jeg nyder at prøve & gennemgå skønhedsprodukter rigtigt? Så da jeg stødte på en mulighed for at deltage og hjælpe med at sprede budskabet om det lyserøde Panel, jeg var over månen. * opdatering 9/2016-efter kvalitetskontrol ser det ud til, at medlemmer kun vil blive valgt til at prøve 1 produkt pr.6 måneders periode.

Pink Panel skønhed, makeup og hudpleje forbruger panel | naturligt Stellar

Lad mig fortælle dig lidt om, hvad det lyserøde Panel er, og hvad fordelene er ved at deltage. Uanset om du er en seriøs skønhedsblogger eller bare en almindelig ‘Ole beauty junkie, jeg har en fornemmelse af, at du vil elske det.

det lyserøde Panel er en skønhedsproduktanmeldelse & testpanel, som du kan deltage i for at dele dine meninger & anmeldelser af nogle af de nyeste produkter i skønhedsindustrien. Det er gratis at deltage. Paneldeltagere kan også deltage i konkurrencer & undersøgelser og blive belønnet med ting som luksuriøse skønhedsprøver, gavekort og produktgaver. Det lyserøde Panel ønsker, at flere kvinder skal deltage, der elsker at teste gratis Skønhedsprodukter og få adgang til nye skønhedsmærker & produkter. Min slags Panel!

hvem driver thePinkPanel?

det drives af Benchmarking Company (www.benchmarkingcompany.com), en kvinde-ejet bi-kystnære skønhed og personlig pleje forbruger forskning firma.

Hvordan Deltager Jeg?

alt hvad du skal gøre er at besøge deres hjemmeside & udfyld en nem indtastningsformular for at deltage. Du kan deltage i det lyserøde Panel her:

” Synes godt om ” dem på Facebook på www.pinkpanel.com og bliv officielt medlem ved at tilmelde dig på www.pinkpanel.com/signup)

Husk at nævne, at du blev henvist af Naturally Stellar, når du tilmelder dig.

Hvad Får Jeg?

når du tilmelder dig, vil du være berettiget til at modtage produkter. Det lyserøde Panel sender dig produkter i fuld størrelse til test, så du behøver ikke bekymre dig om kun at modtage testere i prøvestørrelse. De giver dig nok til virkelig at teste produkterne, som om du var en betalende forbruger.

her er hvad jeg modtog som min første pakke fra Pink Panel for at prøve. (Jeg modtog disse produkter i betragtning til dette indlæg og var ikke forpligtet til at gennemgå dem. Jeg besluttede at gennemgå dem for dig alligevel)

    • fuld størrelse Blå Flamme #305 Nailtini neglelak
    • Mini Grenadine Nailtini neglelak
    • fuld størrelse rør af Bioelements RayDefense solcreme fugtighedscreme

Klik her for min produktanmeldelse af disse produkter.

https://www.facebook.com/thePinkPanel#!/thePinkPanel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.