jeg falder for denne fyr, jeg mødte på Reddit

Slate beder nu dem, der læser mest, om at støtte vores journalistik mere direkte ved at abonnere på Slate Plus. Lær mere.

annonce

for at få råd fra Prudie, send spørgsmål til offentliggørelse til [email protected] (spørgsmål kan redigeres.) Deltag i live chat hver mandag ved middagstid. Indsend dine spørgsmål og kommentarer her før eller under live diskussionen. Eller ring til Dear Prudence podcast voicemail på 401-371-DEAR (3327) for at høre dit spørgsmål besvaret på en fremtidig episode af serien.

Kære Prudence,

annonce

jeg tilmeldte mig denne politiske chatlinje på Reddit. Der er tusinder af mennesker, der alle taler på samme tid, så du er nødt til at komme ind for at passe ind. Denne ene fyr sendte mig en anmodning, så vi kunne chatte off-side. Jeg ved ikke præcis, hvad det handler om ham, men han vendte mig på big time. Jeg har aldrig hørt hans stemme eller set et billede af ham, men jeg er tiltrukket af ham. Ingen der bruger deres rigtige navne, men han spurgte mig, om jeg var gift eller så nogen. Han bor i Californien, og han er 42.

vi har flirtet, og i de sidste to uger har jeg haft det mest fantastiske, forbløffende virtuelle køn med ham. Jeg ved ikke engang, hvad jeg skal kalde det, men hver eneste ting, jeg kan lide gjort mod mig, vidste han allerede. Vores sessioner har varet i to timer eller mere. Er jeg skør? Jeg er 49, og jeg bor i Midtvesten, men jeg er bestemt fascineret af denne fyr. Han sagde det samme om mig. Alt jeg ved er, at han er hvid, og jeg er afroamerikaner. Jeg holder mig meget bevogtet, og jeg er en privat person. Jeg har dybest set lukket mig endnu mere med pandemien i gang. Har du nogle råd til en som mig, single og på nippet til 50?

annonce

—Hot For A Stranger

der er ikke noget galt med at blive bevogtet, især hvis du kender dig selv til at være en privat person. Lige nu, du har en fantastisk tid på at tale med nogen, du ikke har mødt, men elsker at flirte med. Det er også godt! Du forbinder ham ikke penge eller køber en flybillet, så det ser ud til, at det, der bekymrer dig, simpelthen er intensiteten af dine følelser. Det giver mening, også: det er meget sværere at føle sig bevogtet, når du virkelig er i nogen, især når den person bor langt væk, og du ikke ved meget om hans faktiske daglige liv. Men du kan føle noget dybt og stadig tage omhyggelige, håndterbare valg.

annonce

hvis du er fascineret af ham, og du har nydt at flirte med ham, holde flirte! Hvis du vil prøve at tale i telefon engang, så du kan høre hans stemme og se, om der er kemi på dette niveau, eller videochat, så du kan se ham ansigt til ansigt, spørg, om han er interesseret. Hvis han er tøvende eller kommer med en masse undskyldninger i sidste øjeblik for at undgå det, det er sandsynligvis et signal om, at dette forhold ikke vil gå længere end kraftig seksting. Men et opkald ville være et rimeligt næste skridt. Forsøg ikke at tage mere end et skridt fremad med denne fyr ad gangen, foreslå ikke at mødes personligt, før du har talt i telefon, og lav ikke løfter eller forpligtelser over for hinanden, som du ikke let kan holde. Hvis han begynder at bede dig om penge, lån, andre økonomiske favoriserer eller følsomme personlige oplysninger, er det et massivt rødt flag, og du skal straks afbryde kontakten.

hvis tingene fortsætter, kan du overveje at fortælle en ven om det. Du behøver ikke at sige “Jeg tror, jeg mødte nogen på Reddit, og vi har virtuelle køn i timevis”, hvis du ikke ønsker at gå ind i den slags detaljer. (“Jeg mødte nogen online, Jeg kan godt lide meget, men han bor over hele landet, og jeg er ikke sikker på, hvor tingene går endnu” vil gøre det fint.) Men det kan hjælpe med at holde dig jordet, hvis han ikke er en spændende hemmelighed, som kun du kender til. Lad ikke din vagt ned på en gang, men ikke slå dig selv op for at have en god tid, enten. Gode tider er mangelvare i disse dage. Nyd at nyde dig selv!

Annonce

Hjælp! Jeg er bange for, at det at komme ud som Trans vil ødelægge min karriere.

Danny M. Lavery får følgeskab af Colby Gordon på denne uges episode af Dear Prudence podcast.

annonce

Abonner på Dear Prudence Podcast på Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, eller hvor du får dine podcasts.

Kære Prudence,

min kæreste hader sit job. Han er begyndt at ansøge om andre, men han er så negativ over hele processen. Han søger ikke mange steder og har ikke ansøgt om nogen af de steder, hvor han har faktiske forbindelser, men alligevel har han haft et par samtaler. Jeg synes, det er lovende, men han er så hurtig til at sige, “ingen vil ansætte mig,” “jeg fik den forkerte grad,” og “jeg er ikke kvalificeret til noget, jeg vil gøre.”Det er så kontraproduktivt, og det kører mig nødder. Jeg vil sige, at han bruger 5 procent af den indsats, der faktisk gælder for job og 95 procent klager. Jeg tror, jeg nu bruger mere tid på at se på posteringer for ham, end han gør. Hvordan hjælper jeg ham med at miste denne negativitet og få den ud af vores hus?

annonce

—jobsøgning eller Medlidenhedsfest?

du kan starte med at stoppe det, du laver. Hvis du bruger mere tid, end han gør på udkig efter jobannoncer, er alt hvad du skal gøre, at opbygge unødvendig vrede. Da han endnu ikke har fundet ud af, hvad han faktisk vil gøre næste gang, eller hvordan man skal gøre det, er det virkelig bare travlt at finde åbne positioner. Du hjælper ham faktisk ikke med at løse dette problem, især når i to ikke ser ud til at være enige om, hvad problemet er. Det betyder ikke, at du skal rulle øjnene og meddele “jeg er færdig med at prøve at hjælpe dig med at lede efter et nyt job, da tilsyneladende alt hvad du vil gøre er at klage, din elendige drone.”Dette ville være mere effektivt: “jeg forstår, at du virkelig er frustreret over denne proces, og jeg er glad for at tale med dig om at få en anden grad eller finde ud af, hvordan du bliver kvalificeret til de ting, du vil gøre, eller om du er interesseret i at anvende hvor som helst du har forbindelser, men jeg er nødt til at begrænse, hvor meget tid jeg bruger på at lytte til dig udluftning.”Det betyder ikke, at han aldrig har lov til at lufte, eller at du ikke er ligeglad med hans professionelle lykke. Men det er helt i overensstemmelse med at være en kærlig, støttende partner for at begrænse, hvor meget tid du vil bruge på at høre nogen klage.

Kære Prudence,

annonce

jeg har en god ven, “Catherine”, som jeg har kendt i mange år. I de sidste par år har hun set mange af sine venner glide væk. Hun har haft mange problemer med depression og hendes helbred, og at miste venner har virkelig skadet hende. Vi har mange samtaler, hvor hun spørger mig, om der er noget galt med hende, og hvorfor folk synes at hader hende. Jeg plejer bare at fortælle hende, at det er naturligt at drive fra hinanden, især i vores 30 “ere, og det afspejler ikke noget” galt ” med hende. Karantæne har naturligvis gjort dette meget værre.

sagen er, at jeg ved hvorfor, i det mindste i et tilfælde. En af hendes tidligere nære venner,” Maddie, ” er stadig en af mine venner. For omkring et år siden betroede Maddie mig, at grunden til, at hun skar bånd med Catherine, var, at hun gennemgik sin egen depression, og Catherines konstante negativitet var svært for hende at håndtere. Det er sandt: Catherine er virkelig negativ. Jeg har meget tålmodighed til det, men jeg får hvorfor andre mennesker finder hende svært. Hvad skal jeg fortælle Catherine? “Stop med at være så negativ” slår mig ikke som et godt råd til nogen, der har at gøre med depression. Jeg er bekymret for, at hun bare ville blive fornærmet, og det ville ikke rigtig være konstruktivt. På den anden side, hvis en ven vidste noget lignende om mig, jeg tror, jeg måske vil vide det. Catherine har spurgt mig direkte, om jeg ved, hvorfor Maddie ikke vil tale med hende mere, og jeg har løjet og sagt, at jeg ikke gjorde det. jeg opfordrer hende allerede til at få mental sundhedsstøtte til sig selv (uafhængigt af disse veneproblemer). Jeg ved bare ikke, hvordan jeg skal reagere i disse samtaler.

—Hvide Løgne Versus hård sandhed

du siger, at Catherine konstant er negativ, og selvom jeg ikke ved, hvordan det nøjagtigt spiller ud i samtalen, springer et par mistanker først i tankerne. Spørger hun dig nogensinde, hvordan du har det, for eksempel? Er hun meget af en lytter? Lader hun dig afslutte en tanke, eller afbryder hun for at forklare, hvorfor det faktisk er dårligt, ikke vil træne, meningsløst eller ikke værd at gøre? Klager hun over de samme ting igen og igen uden at tænke på, om hendes lyttere keder sig? Hvis der er specifikke ting, hun gør, at du ved slå folk fra, du behøver ikke blot at “have en masse tålmodighed” og ignorere dem. Du kan (forsigtigt, ikke alle på en gang) bringe dem til hendes opmærksomhed og spørge hende, om hun er villig til at forsøge at ændre sig.

annonce

jeg tror ikke, du skal dele Maddie tillid med Catherine, dog. Da Maddie synes uinteresseret i at forsøge at reparere eller genoptage deres venskab, er der lidt Catherine kunne gøre med disse oplysninger udover at føle sig såret. Jeg synes heller ikke, du skal spekulere med Catherine om, hvorfor andre venner måske eller måske ikke er stoppet med at tale med hende. Hvis noget, synes jeg, du skal fortælle hende (igen forsigtigt) at stoppe med at spørge dig om, hvad der kan ske i hendes andre venners hoveder. Du kan opfordre hende til at spørge dem, om hun har gjort noget for at skade eller fornærme dem, men ud over det har du bare ikke svarene.

Catch op på denne uges Prudie.

nu tilgængelig i din podcast player: lydbogudgaven af Danny M. Laverys seneste bog, noget der kan chokere og miskreditere dig. Hent det fra Slate.

annonce

flere råd fra hvordan man gør det

jeg er en ung straight kvinde søger at få lagt. Jeg er voksen, jeg har prævention, og, ærligt talt, Jeg er liderlig. Tingen er, jeg er jomfru—jeg er aldrig engang blevet fingeret af en partner. Jeg har ikke lyst til at finde kærlighed, før jeg bliver seksuelt aktiv; tiltrækning og tillid er vigtige, men jeg leder ikke efter min soulmate. Til det formål, jeg har fået mig nogle datingapps, og jeg har masser af potentielle kampe. Jeg har sendt en besked til et par fyre og er blevet ret dampende over tekst. Jeg ved, at jeg vil fortælle enhver seriøs konkurrent, at jeg er jomfru, før vi kommer tæt på at have køn, som jeg ikke kan forestille mig, at jeg kan (eller vil!) falsk bliver mere erfaren. Jeg har brug for en måde at screene fyre på og sige det, selvom jeg er ivrig, villig, og har mange ideer, de skulle ikke forvente 1) – en køn gudinde eller 2) En øjeblikkelig tilslutning. Hvad skal jeg sige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.