hvordan man tegner realistiske læber (blanke læber)

hvis du vil lære mere om portrættegning, skal du tjekke mit “portræt Fundamentals Made Simple” kursus.

det er et meget begyndervenligt kursus, der leder dig gennem alt det grundlæggende i portrætter, fra at konstruere et grundlæggende hoved, ansigtsforhold, tegne funktionerne og til sidst tegne et realistisk portræt trin for trin.

Klik Her For At Lære Mere!

Trin 1-Tegning af Lay i

til denne tegning bruger jeg et simpelt gitter til at hjælpe mig med at tegne layin. Jeg tegnede et 2 til 2 gitter på min reference og mit tegnepapir og brugte styrelinjerne til at skitsere i læbernes konturer.

jeg bruger en HB blyant og skitserer meget let. Når jeg er færdig, bruger jeg en viskelæder til at slippe af med gitterlinjerne.

næste, lad os skitsere i de små revner og rynker på de øvre og nedre læber.

det næste trin er at markere, hvor højdepunkterne skal være. Jeg gør disse højdepunkter meget mørke, så du kan se dem i videoen, men for din tegning skal du holde linjerne ekstremt lyse. Lige nok til at du kan se dem.

Trin 2-skygge læberne

OK, nu til skyggen!

for at give læberne en vis tekstur, skal jeg bruge lodrette linjer og skygge med læbernes kontur.

og selvfølgelig skygger jeg omkring højdepunkterne.

og nu hvor du ved, hvor fremhævningsområdet antages at være, vil jeg lette dets kontur med en knæet viskelæder, så det ser mere naturligt ud. Og jeg vil fortsætte med at skygge omkring højdepunkterne nogle flere.

nu tager jeg mine tortillioner og glatter tonerne ud. Det er ok at lade tortillion skygge over højdepunkterne for nu, vi vælger højdepunktet med en viskelæder senere.

jeg vil ikke have, at læbernes kontur skal skille sig ud. I stedet vil jeg have det til at blande sig med skyggen, så det ser mere realistisk ud. Så lad os lette omridset af læberne med vores æltede viskelæder.

der er en skygge under underlæben. Denne skygge er mørk i midten og falder gradvist ud, når den bevæger sig mod hjørnerne.

lad os sætte i denne skygge.

lad os derefter udfylde mundens hul med en mørk skygge.

og så lægger vi lidt skygge på tænderne. Dette er en skygge, der kastes på tænderne ved overlæben. Og jeg vil også bruge tortillion til at sætte en lys tone på den nederste del af tænderne også.

dernæst mørkner jeg overlæben lidt mere.

jeg vil oprette en gradation, hvor tonen er lyseste i fremhævningsområdet og gradvist mørkner, når den bevæger sig væk.

med overlæben mørkere ser skyggen i munden lidt lys ud. Så jeg tager en 2B blyant og mørkner det område lidt.

og vi vil tilføje nogle tone til underlæben.

lad os nu tilføje i kerneskyggen til underlæben i dette område.

Trin 3-Tilføjelse af højdepunkter & kontrast

Dernæst vil jeg forme den æltede viskelæder til en skarp spids og udvælge højdepunkterne i læber og tænder.

og nu er det bare et spørgsmål om at gå frem og tilbage mellem blyanten og tortillionen og tilføje mere kontrast.

og vi er alle færdige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.