Hvilken Energidrik Har Mest Koffein?

fra en lille brummer til raketbrændstof, vil du blive chokeret over at se, hvor meget koffein du suger ned.

jeg er ret sikker på, at jeg vil være godt bevaret som Mic Jagger, når jeg er hans alder, alt fra det raketbrændstof, jeg drikker hver morgen. Energidrikke er blevet et megamarked, der indbragte 12 milliarder dollars sidste år. Dagligvarebutikker giver række efter række med høje testdrikke. Markedet vokser hvert år. Faktisk er der en hjemmeside, der sporer koffeinniveauerne i de nyligt frigivne drikkevarer. Så hvor meget koffein er i disse dåser? Du må hellere sætte dig ned.

vi bruger are jittery pals at Dunkin’ som udgangspunkt. En kop af deres kaffe har en dosis på 13mg / fl ounce. Nu til kokain i en dåse.

Red Bull-den populære drik kan vække dig, men sandsynligvis ikke så hurtig som den kop kaffe. Jeg skal altid købe to, men jeg er også en koffein succubus. Red Bull har 9,5 mg / gram.

Rockstar – min favorit! Jeg er stolt af at sige, at jeg smækker ned to af disse dårlige drenge nogle morgener. Hvis jeg dør af et hjerteanfald, Husk mig kærligt. Koffeinniveauerne er på 10 mg / fl ounce.

Monster – en anden populær drink, der deler brummer niveau med Rockstar på 10mg/fl ounce.

Body Glove SURGE – denne drink har jeg endnu ikke prøvet og kan holde ud. Disse pakker en mega-punch! Disse hvalpe er fyldt med 56mg / fl ounce af koffein.

5 Hour Energy Shot – disse er enormt populære. Lavt kalorieindhold, masser af energi. Det er deres salgsargument. Hvordan disse ikke dræber dig, ved jeg måske aldrig. Du kan blive chokeret over at høre, at disse er i den høje ende af listen. Slam tilbage en af disse, og du har 100 mg/fl ounce koffein farende gennem dig.

du kan se, hvad din yndlings energidrik eller kaffe har til hestekraft ved energi Fiend.com

nogen ønsker at vende nogle biler nu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.