Hvad'er deres 'hvorfor'? Forbind dine kunder med deres Passion for rejser

rejser var en væsentlig del af min opdragelse. Fra en meget ung alder husker jeg, at min far sagde: “du kan ikke tage det med dig.”Han henviste selvfølgelig til penge og det faktum, at vi ville tage ferier med alt, hvad han havde til overs. Det blev efterfulgt af, “jeg vil ikke efterlade dig meget, men jeg vil efterlade dig med masser af gode minder.”

min far var fantastisk til at videregive sit råd, som altid var moden af visdom og drysset med kærlighed og bekymring. Han tog sig af sin familie og sin udvidede familie, også, selvom det ikke altid var let. Uanset om det var at sende hånd-ned-tøj tilbage til Irland eller sende checks, han sørgede for, at de havde det, de havde brug for.

så det var ingen overraskelse for nogen af os, at han i 1983, da jeg var 10, meddelte, at vi alle ville tage til Irland for at møde vores fjerne slægtninge. Når jeg siger alt, mener jeg ni af os. Ud over mine forældre har jeg fem søskende og på det tidspunkt en bedstemor på min mors side. Denne rejse var vigtig for ham, og alene af den grund var det vigtigt for os alle.

da min far døde i en ung alder af 59, i et forsøg på at trøste mig, fortalte nogen mig: “det er kvaliteten, ikke mængden af de år, du delte den sag.”For at være ærlig, på det tidspunkt gav disse Ord mig ikke meget trøst. Jeg var nyuddannet på college uden karrierevej i syne, og alt hvad jeg ønskede var at have min far tilbage. Men som ofte er tilfældet, som tiden gik, klarhed sat ind. Jeg erkendte, at kvaliteten af den tid, jeg tilbragte med min far, var mere dyrebar end noget andet håndgribeligt element, han kunne have efterladt. Ja, selv penge.

hvad folk husker mest
jeg huskede vores tur til Irland. Åh, de griner, vi havde, og de steder, vi gik. Min brors forsøg på at køre på den modsatte side af motorvejen; min bedstemor stashing væk scones i hendes pung til da vi alle blev sultne på vejen; og stanken af køerne på gården – som alle for evigt vil blive ætset i mit sind.

jeg huskede familiemiddagene med slægtninge, vi aldrig havde mødt, men hurtigt forbundet med, og hvordan vi undrede os over familiens ligheder. På trods af min unge alder, jeg satte pris på den utrolige udsigt over Cliffs of Moher, den majestætiske fornemmelse af Ashford Castle, håndværket med at blæse glas på Vandford-fabrikken, og den unikke måde, man havde brug for for at kysse Blarney Stone. Det var en rejse for livet – men mere end det, det var en oplevelse for livet.

vi rejser efter oplevelserne
når du tænker over, hvorfor vi rejser, er der så mange grunde, men i sidste ende kommer det hele tilbage til oplevelser. Følelser er drivkraften bag vores rejsebeslutninger. Uanset om det er at opfylde en udfordring, krydse en destination fra en skovliste, opnå et livslangt mål, eller hold et løfte til en elsket, der er uendelige store og små grunde til, at vi rejser, og hvordan disse oplevelser fremkalder følelser.

og langt bedre end at tage rod i vores hjem, er oplevelser de ting, vi kan holde i vores hjerte – minderne om, at uanset hvor mange gange vi renser loftet, aldrig vil forlade os. I stedet bliver disse rejseminder stoffet i, hvem vi er, og hvordan vi ser verden og interagerer med dem omkring os.

hvorfor rejser dine kunder? Har du spurgt dem for nylig? Har kommunikere grundene til, at du kom ind i erhvervslivet af rejser i første omgang taget en bagsædet til den rutinemæssige salgsprocessen?

vi ved, at på det tidspunkt, du blev rejserådgiver, var det fordi du lige så forstod, at dyrebar tid brugt med kære er uvurderlig tid, der ikke kan erstattes. Vi talte med et par rejsebureauer, der fortalte os, hvorfor deres kunder rejser, og mens ingen af svarene var overraskende, de mindede os om, at det at holde perspektivet er nøglen til rejseopfyldelse.

Tapping i følelser
for Vickie Everhart handlede overgangen fra grafiker til rejserådgiver om endelig at gøre noget, der bragte hende glæde. “Vi ønsker at opbygge relationer med vores kunder for at lære deres likes og ønsker at kende. Når vi lytter til deres tanker og drømme, giver det os en mulighed for at fortælle historien, at male billedet af den oplevelse, de kunne have, den drøm, de kunne opfylde. De betror os deres drømme, og vi er nødt til at give den bedst mulige oplevelse for deres investering.”

i sine 42 år som rejsebureau sagde Glenn, ejer af Glenn Rejser i Massachusetts, for mange af sine klienter, at prisen ikke er en faktor, når det kommer til at opfylde en drøm, og tilføjede, at mindst halvdelen af dem er motiverede til at rejse på grund af følelsesmæssige bånd. “Mange af mine klienter kommer til mig, fordi de ønsker at skabe minder med deres familier eller søge deres rødder. Du kan ikke sætte et dollartegn på det.”

at udnytte dine kunders følelser er ikke en salgstaktik. Tværtimod er det en meget ægte og vellykket tilgang til at tilfredsstille deres indre grunde til at rejse. At oprette denne forbindelse skal først og fremmest være, hvis du virkelig imødekommer alle deres rejsebehov.

fra SPONSOR:

Collette har brugt de sidste 100 år på at bringe mennesker over hele verden, og undervejs har vi lært, at rejse ikke kun handler om de steder, vi går – det handler om, hvorfor du går. Der har været en samlende tråd, der forbinder hver tur, vi har ført i løbet af det sidste århundrede. Og den tråd er de uendelige unikke grunde, der inspirerer hver enkelt af os til at rejse.

alle har forskellige grunde. De kan være store, som et løfte til en elsket eller opfylde et livstidsmål. Men de kan også være små, som at høre, at det blå vand i Capri helt sikkert er dejligt denne tid af året. Selvom årsagerne kan være forskellige, de er alle simpelthen noget, der mangler. Derfor fuldfører en tur på en måde os selv.

det er derfor, vi rejser. Klik her for at lære mere om Collette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.