Humoropedia.com

 Raymond Reddington citater om hævn

Nyd 10 top Raymond Reddington citater. Den sorte liste citater af Raymond Reddington.

1. Raymond ‘ Red ‘ Reddington: jeg er ikke en gumball-maskine. Du kan ikke bare dreje håndtaget, når du vil have en godbid.

2. Elisabeth Keen: og jeg skal tro på dig?
Raymond ‘ Red ‘ Reddington: selvfølgelig ikke! Jeg er kriminel. Kriminelle er berygtede løgnere. Alt ved mig er løgn. Men hvis nogen vil give mig en ny chance, er det dig. Vi to har overvundet så meget.

3. Elisabeth Keen: en advokat? Hvordan kan det hjælpe os?
Raymond ‘ Red ‘ Reddington: advokater finder og udnytter smuthuller. Det er det, der gør dem så afskyelige. Og Marvin Gerard er den mest afskyelige af dem alle. Det er det, der gør ham så uvurderlig.

tjek nogle sjove Advokatvittigheder

4. Raymond ‘ Red ‘ Reddington: En landmand kommer hjem en dag for at finde ud af, at alt, hvad der giver mening til hans liv, er væk. Afgrøder brændes, dyr slagtes, kroppe og ødelagte stykker af hans liv strøet rundt. Alt, hvad han elskede taget fra ham – hans børn. Man kan kun forestille sig fortvivlelsens pit, timerne med Joblignende klager, eksistensbyrden. Han giver et løfte til sig selv i de mørke timer. Et livsværk bryder ud af hans knyttede sind. Årene går. Hans lidelse bliver kompliceret. En dag stopper han – landmanden, der ikke længere er landmand – ser det vrag, han har efterladt i hans kølvand. Det er nu den, der brænder, den, der slagter, og han ved i sit hjerte, at han skal betale.

Raymond Reddington citater om jalousi

Del disse Raymond Reddington citater på sociale medier

5. Elisabeth Keen: jeg er ked af, du afkodning CIA meddelelser på vegne af kineserne…
Raymond ‘ Red ‘ Reddington: nu Kan du se? Du får det til at lyde som forræderi, så sort og hvidt. Det er ikke, det er grønt.

6. Elisabeth Keen: en mands liv står på spil!
Raymond ‘ Rød ‘ Reddington: En mands liv står altid på spil. Og tragisk lave indsatser på det. Jeg skal minde dig om, at jeg ikke tilbød dig mine tjenester for at hjælpe dig med at afrunde dit løb af møllens narkobaron eller hvad har du. I synes alle
at gøre et perfekt middelmådigt job af det alene. Jeg er ude efter den store kamp. Dem der betyder noget.

7. Elisabeth Keen: du har en forstæder husmor udskrivning falske penge ud af hendes garage.
Raymond ‘ Red ‘ Reddington: Mary er en kunstner. Hun har en enorm gave.

tjek nogle sjove penge vittigheder

8. Raymond ‘ Red ‘ Reddington: dette er et Føl .45 1911. Jeg kan fratage og samle dette våben i godt under to minutter.
Aram Mojtabai: Mr. Reddington, tak.
Raymond ‘ Red ‘ Reddington: når jeg har det samlet igen, vil jeg genindlæse magien, og hvis din opgave på det tidspunkt forbliver ufuldstændig, vil jeg tømme den mag i dit hoved.
Aram Mojtabai: det er virkelig rodet op.
Raymond ‘ Red ‘ Reddington: se ikke så ramt ud. Det første skud vil dræbe dig.

Blacklist citater om loyalitet

Del disse sortliste citater med dine venner

9. Raymond ‘ Red ‘ Reddington: Okay så.
Elisabeth Keen: hvad nu?
Elisabeth Keen: Hvad laver du?
Raymond ‘ Red ‘ Reddington: tager min frakke på.
Elisabeth Keen: en mand sprang lige gennem vinduet, der er en krop på fortovet.
Raymond ‘ Red ‘ Reddington: ja, og din mand, politiet og alle kongens mænd vil være her snart. Hvis du holder af at holde fast og forklare, er du velkommen. Jeg for en vil ikke være til stede.
Raymond ‘ Red ‘ Reddington: Dembe, jeg får hende nedenunder. Når du er færdig, tag fat i kringlerne.

10. Donald Ressler: vi vil ikke leve igennem denne Raymond ‘Red’ Reddington: jeg tror, vi vil Donald Ressler: hvordan? Raymond ‘ Red ‘ Reddington: har du nogensinde sejlet over et hav, Donald… Donald Ressler: Nej. Raymond ‘ Red ‘ Reddington: … på en sejlbåd, omgivet af hav uden land i syne, uden engang muligheden for at se land i de kommende dage? At stå ved roret i din skæbne. Jeg vil have det, en gang til. Jeg vil gerne være på pladsen i Siena. At føle bølgen som 10 raceheste går tordnende forbi. Jeg vil have endnu et måltid i Paris, på L ‘ Ambroisie, på Place des Vosges. Jeg vil have en anden flaske vin. Og så en anden. Jeg vil have varmen fra en kvinde og et køligt sæt ark. Endnu en aften på The Vanguard. Jeg vil stå på topmøderne og ryge cubanere og føle solen på mit ansigt så længe jeg kan. Gå på væggen igen. Klatre op i tårnet. Ride floden. Stirre på freskerne. Jeg vil sidde i haven og læse endnu en god bog. Mest af alt vil jeg sove. Jeg vil sove som jeg sov, da jeg var dreng. Giv mig den, bare en gang. Derfor vil jeg ikke tillade, at den punk derude får det bedste ud af mig, endsige den sidste af mig.

sortliste citater af Raymond Reddington
Kunne du lide disse Raymond Reddington citater fra sortlisten? Så del dem med alle, du kender

vil du have flere fantastiske citater?

så tjek 17 store Lebovsky citater, der får dig til at grine. Alternativt, du kan nyde nogle sjove Raising Ariana citater

Video med nogle fantastiske Raymond Reddington citater

Kunne du lide denne side?

så hvorfor ikke få vores iOS app fra Apple App Store? Så vil du have verdens største samling af vittigheder og inspirerende citater lige i lommen, og den app vil arbejde hurtigere end sitet, så det vil spare dig tid og holde dig underholdt.

  • forfatter
  • Seneste indlæg
Roman Marshanski
dette indlæg er oprettet af Roman Marshanski, grundlæggeren af dette sted. Han elsker film, komedie og innovativ teknologi. Han tror på at skabe positive forandringer i verden gennem godmodig humor og innovativ teknologi. Hvis du nød at læse denne side, skal du følge ham på Google+ eller Pinterest for mere fantastisk indhold.

Roman Marshanski
Seneste indlæg af Roman Marshanski (se alle)
  • 7 13. juli 2017
  • Ultimate Inge Lehmann biografi – 29. maj 2017
  • Ultimate Emmy Noether biografi med interessante fakta – Maj 26, 2017

kan du lide os på Facebook eller Følg os på Pinterest nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.