en bøn for klarhed og retning, når du føler dig forvirret

der vil være tidspunkter i livet, hvor du knæler i bøn for klarhed og retning. Gud er trofast til at svare, men vil du lytte? Denne bøn vil hjælpe.

kvinde siger En bøn

der har været mange gange i mit liv, når jeg har knælet ned i bøn for klarhed og retning. Gud har altid været trofast og besvaret Min bøn.

måske var det ikke altid på den tidslinje, jeg ville have foretrukket, eller på den måde, jeg troede, han skulle svare på det, men han er altid kommet igennem for mig.

når du beder om klarhed, skal du huske, at Gud har givet dig utrolig magt til at vælge og træffe daglige valg. Han er i stand til at styre din tænkning. Hvad du beslutter at meditere på, og det perspektiv, du tillader dig selv at have, kan virkelig ændre dit liv.

spørg dig selv, hvorfor du søger klarhed

når du beder om klarhed, skal du først overveje dine motiver:

  • Hvorfor kæmper du med denne beslutning?
  • trækker Gud i dit hjerte, men du vil have din egen måde?
  • føler du dig selv, at Gud skal gøre, hvad du vil have ham til at gøre?

nu er det måske ikke dig, men nogle gange kan vi være som det lille barn, der beder om det samme igen og igen, når vores forælder allerede klart har givet os et svar.

husk, han er Gud. Det er vi ikke. Mens han er vor himmelske Fader og ønsker, hvad der er bedst for os, er hans Veje ikke vores veje. Han kan besvare din bøn anderledes, end du ville forvente.

også, hvis han allerede har talt klart om din situation inde i Bibelen, så er det afgjort. Han er den samme i går, i dag og for evigt. Salme 119: 89 fortæller os, “for evigt, HERRE, dit ord er afgjort i himlen.”Hans ord ændrer sig ikke. I stedet for klarhed, så bede ham om at bringe fred til dit hjerte.

løs at følge hans vejledning og ledelse, selvom hans svar ikke er det, du ville have foretrukket. Han kender fremtiden, og hvad der er bedst for dit liv!

Hvornår skal du bede om klarhed?

hvis du er forvirret, har brug for rådgivning eller simpelthen ikke ser tingene klart, er det et godt tidspunkt at bede om klarhed i dit liv. Gud er i stand til at bringe visdom til dit sind og også placere de rigtige mennesker sammen med dig for at tale ind i dit liv! Når han svarer ved at bringe åndsfyldte mennesker-kristne mentorer-for at hjælpe dig med at navigere i en situation eller beslutning, det er magtfuldt.

lad os nu gå til Gud i bøn. Du er velkommen til at skrive dette ud i en smuk bønnejournal, mens du beder.

bøn for klarhed og retning

Kære Herre, hver dag ser det ud til, at der er en million stemmer, der taler ind i mit liv og fortæller mig, hvad jeg skal gøre, tro, sige og bære. Andre prøver at fortælle mig, hvordan mit liv skal være, eller hvad jeg skal gøre med min tid.

Hjælp mig med klogt at vælge de mennesker, jeg tillader at tale ind i mit liv. Kun du forstår virkelig de valg, jeg står overfor lige nu. Kun du ser, hvad der foregår i mit liv, på det dybeste niveau. Du kender mit hjerte. Du skabte mig, mine tanker og mine følelser.

Giv mig klarhed i sindet, når jeg træffer denne presserende beslutning. Giv mig retning og sæt mig på den rigtige vej… den vej, du ville have mig på. Lad mig ikke blive påvirket af verden eller klemt ind i den form, som verden kan forsøge at sætte mig i.

Hjælp mig med at udleve Romerne 12:2 og “blive forvandlet ved fornyelse af mit sind”, så jeg kan finde ud af, hvad din vilje er i denne situation. Må du bringe det til mig med klarhed. Jeg vil gerne vide din gode og komplette perfekte vilje.

Fjern enhver negativ selvtale fra mine læber. Jeg er dit barn, og jeg har utrolig værdi. Du elsker mig! Ja, skaberen af himlen og jorden elsker mig! Du bekymrer dig om min sindstilstand og de valg, jeg træffer. Når jeg spørger, Kan jeg være sikker på, at du vil svare.

du er almægtig og alvidende. Du ser begyndelsen fra slutningen. Intet er skjult for dig! Bestil mine trin, guide og lede mig. Jeg sender min vilje til din. Ikke min vilje, men din vilje ske.

jeg beder denne bøn for klarhed og retning i dag, ikke for min herlighed, men så jeg kan give dig al ære.

Vis mig vejen og gør klart de valg, der er sat for mig. Lad det rigtige valg bringe fred i mit sind. Tak for at elske mig og lede mig gennem dette. I Jesu navn, amen.

relateret: 3 vigtige bønner til beslutningstagning

bibelvers for klarhed og retning

Romerne 12:266 >

tilpas ikke denne verdens mønster, men transformeres ved fornyelse af dit sind. Så vil du være i stand til at teste og godkende, hvad Guds vilje er—hans gode, behagelige og perfekte vilje.

2 Timoteus 1:7

for Gud har ikke givet os en ånd af frygt, men af magt og af kærlighed og af et sundt sind.

Filipperne 4:8

endelig, brødre, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er retfærdigt, hvad der er rent, hvad der er dejligt, hvad der er af god rapport, hvis der er nogen dyd, og hvis der er noget prisværdigt—mediter over disse ting.

Kolossenserne 3:15

og lad Guds fred herske i jeres hjerter, som også i blev kaldt i et legeme; og vær taknemmelige.

Salme 46:10

Vær stille, og Vid, at jeg er Gud;
jeg vil blive ophøjet blandt nationerne,
jeg vil blive ophøjet på jorden!

uanset om du søger Gud for følelsesmæssig, åndelig, relationel eller økonomisk retning, er min Bøn for dig, at du lærer at stole fuldt ud på ham. Kom foran ham med ydmyghed og et rent hjerte. Han vil vise dig vejen!

har du prøvet at sige en bøn for klarhed før? Hvordan har Gud været trofast mod dig? Lad os vide i kommentarerne.

vores gratis ugentlige bønnejournal kommer til din e-mail og kan udskrives helt, så du kan udskrive den så ofte du vil. Det er smukt og vil hjælpe med at inspirere dig til at grave dybere i bøn. Hent den her.

Klik her for din gratis udskrivbare bønnejournal
ny på denne side? Vi hjælper dig med at bede smukke, kraftfulde bønner, når du ikke synes at finde dine egne ord. Du kan også indsende en bøn anmodning.

bøn for klarhed og retning - Pin til Pinterest

Del med en ven!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.