det mest tilfældige blogindlæg i 2020 nogensinde!

lad os prøve noget lidt anderledes.

jeg ved, at dette er en personlig udviklingsblog, og det er meningen, at det altid skal være det, men jeg vil skrive noget lidt anderledes i dag. Dette er et indlæg om bogstaveligt talt alt og alt, hvad der kommer ind i mit sind i morges.

jeg kunne godt lide at øve mine skrivefærdigheder igen, og så når jeg overgår til min nye livsstil med at være selvstændig (mere om dette lidt), har jeg virkelig brug for at vænne mig til at skrive hurtigt! Så der er en meget god chance for, at ingen vil læse dette, da det ikke er målrettet mod nogen nøgleord.

jeg er (da jeg først skrev denne sætning, var der en stavefejl, og i cirka 20 minutter bemærkede jeg ikke! Jeg er en ekspert, Jeg lover!) en SEO-ekspert, der betyder, at jeg kan få indlæg til at rangere godt på søgemaskinerne.

hvis du foretager en søgning lige nu i en anden fane for ‘fordele ved klatring’, vil du se min postrangering meget pænt over Huffington post. Dette var ikke tilfældigt, og normalt fokuserer jeg på nøgleord, indholdslayout og en masse andre ting, men denne gang vil jeg gøre noget lidt anderledes.

jeg vil skrive dette indlæg helt fri for enhver tænkning om placering på søgemaskiner. Dette er et indlæg, som kun folk, der rent faktisk læser denne blog, sandsynligvis vil finde.

chancerne er, at du læser dette, fordi du enten er blevet sendt det i en e-mail, eller du har klikket på et relateret indlæg fra et andet blogindlæg. Uanset hvad du er her, og det er det vigtigste.

hvis du bliver hos mig forhåbentlig vil jeg være i stand til at inspirere dig i nogle way.At i det mindste kan du få et lille indblik i sindet hos en 22 år gammel fuldtidsblogger. (Muligvis snart at være digital nomad)

for nylig overgik jeg fra et fuldtidsagenturjob til at gøre den ulige dag for det agentur som freelancer og bruge resten af min tid på at lave mine egne projekter, hjemmesider og ventures. Hvis jeg ikke havde en superstjerne af en chef, ville dette have været en vanskelig overgang.

min chef var meget forståelse for det hele, og vi har nu et godt forhold og fortsætter med at være venner og arbejde sammen. Gode ting! Men at skifte fra fuldtidsarbejde til fuldtidsarbejde for dig selv kan være forvirrende.

uden fast tidsplan (endnu) er det en udfordring at vide, hvad man skal fokusere på Næste! Nu for at undgå, at dette blogindlæg bliver til en kæmpe mur af tekst og ikke mange billeder (jeg er faktisk ikke sikker på, om jeg lægger billeder i dette på dette tidspunkt, fordi det bare ikke er et fokuseret indlæg!) Jeg inkluderer små overskrifter, som jeg normalt gør, så du ikke keder dig og klikker på dette indlæg!

der er stor chance for, at du tænker ‘Hvad fanden er denne blog, og hvorfor er jeg her’, men jeg lover dig, hvis du bare holder dig længe nok, vil du vokse til at kunne lide min skrivestil og det faktum, at det er lidt anderledes end de fleste af de personlige udviklingsblogs derude.

så hvordan fokuserer du, når du har forladt dit job? Jeg læste en bog…

den ene ting (en fantastisk bog)

den ene ting er en lille gul bog, der forklarer, hvorfor det er meget vigtigt kun at fokusere på en ting ad gangen. Bogstaveligt talt kun en ting, deraf titlen. Åh, tjek også mine oversigtsbøger om penge, det er godt).

faktisk er forfatteren så sikker på dette, at hele boo bogstaveligt talt kun handler om en ting; at få dig (læseren) til kun at tænke på en ting.

det er meget smart og hele ideen er strålende. Grundlæggende er det, du gør, at du vågner op om morgenen og stiller dig selv det fokuserende spørgsmål, der er ‘hvad er en ting, jeg kan gøre lige nu, sådan at alt andet ved at gøre det bliver lettere eller irrelevant’.

hold da op.

første gang jeg læste, at det ikke gav mening, men så anden gang har jeg bare et pludseligt øjeblik af erkendelse. Der vil altid være en ting, som når du virkelig tænker over det, er vigtigere end alle de andre.

hvis du bare bruger et par minutter på at tænke over det, kan du indsnævre en hel opgaveliste til en ting, der gør alle de andre ting lettere. Selvfølgelig vil den ene ting være anderledes, når tiden går, og hver gang du udfylder din ene tingformular en opgaveliste, vil der være en anden…

men det er ikke et problem.

når du ved, hvordan man fokuserer på en ting ad gangen, og hvordan man vælger det vigtigste, sker alt andet bare….

hvis du er en ung mand, og du ønsker at få et nyt job, Hvad er din ene ting?

tænk først på den type job, du ønsker.

hvad så?

sørg sandsynligvis for, at du har et godt CV.

derefter skal du tilmelde dig masser af jobsøgemaskiner og så videre…

men mange mennesker blander tingene sammen og vil ansøge om ethvert job, samtidig med at de tænker over, hvad de vil gøre, afbalancerer samtaler fra de job, de ansøgte om en uge før, (mens de glemmer hvilket job de også ansøgte om!) og også ønsker at finjustere deres CV.

du er nødt til at strømline.

jeg ejede 35 hjemmesider på et tidspunkt, og jeg forsøgte at få dem alle til at fungere som virksomheder. Det var for meget! Selv i mit fuldtidsagenturjob forsøgte jeg at balancere omkring 5 andre projekter på siden om ugen og om aftenen!

opmærksomhed og mental energi er faktisk en ressource, og den løber tør! Det er let at tro, at du bare kan fokusere på ting hele dagen lang, men det kan du ikke. din hjerne er som en muskel, og fordi jeg ikke rigtig kan huske, hvor jeg fandt ud af det, bliver du nødt til at tage mit ord for det, men der har været undersøgelser, der beviser dette!

du kan bevise det for dig selv, faktisk.

prøv at fokusere på ting hele dagen 7 dage om ugen uden pauser. Du vil opdage, at du i bedste fald ikke er så effektiv mod slutningen af dagene og mod slutningen af ugen.

din opmærksomhed er ikke ubegrænset.

fokuser på, hvad du skal fokusere på tidligt på dagen.

de første 2-3 timer af din dag fra det øjeblik du vågner op er normalt dine mest produktive timer! Der er nogle mennesker, der er mere produktive om natten, men for de fleste af os er det morgenen!

selvom du ikke tror, du er en morgenperson, betyder det ikke, at du ikke er mest effektiv om morgenen. Hvis du virkelig gør en indsats for at forsøge at stå op på en anstændig tid og arbejde, vil du opdage, at du er i stand til at få en rimelig mængde gjort. Det er nu 10 AM og jeg har gjort mere arbejde på mine egne sites i en time, end jeg har gjort i den sidste 2 uger.

og det er ikke fordi jeg er doven, det er bare fordi jeg arbejder bedre om morgenen. Jeg får tingene gjort, og jeg kan fokusere.

det kan jeg ikke rigtig gøre om aftenen, for på det tidspunkt, især efter gymnastiksalen eller middagen, vil jeg bare slappe af og lytte til klavermusik i badet! (Jeg er ligeglad med, at folk ved det, det er meget afslappende!)

så jeg tror, du er nødt til virkelig at se på din uge og tænke over de ting, du vil have gjort, og prøv derefter at planlægge i små tidsblokke om morgenen for at få det lort gjort!

Hvad handler dette indlæg egentlig om?

for at være ærlig er det mere af bare en udluftning for mig og forhåbentlig lidt nyttigt for dig.

det handler om at få tingene gjort. Så der er emnet for dette tilfældige blogindlæg; få tingene gjort. Forresten, siden jeg skrev dette, har jeg besluttet, at jeg vil prøve at rangere efter et nøgleord med dette indlæg – kan du gætte, hvad det er? 10 peger på griffindor, hvis du arbejder det ud.

jeg føler, at jeg er nødt til at skrive dette, om ikke andet for at tjene som en påmindelse for mig selv om, at jeg følger mit hjerte og gør det rigtige. Jeg vil gerne kunne se tilbage på i dag om et år og se på, hvor langt jeg er kommet.

Hvorfor gør du ikke det samme?

hvis der er noget i dit liv, som du virkelig har tænkt på at gøre eller starte, hvorfor ikke bare gøre det? Spil sammen med mig starter i dag, 19th May 2016 (tilfældig dato jeg kender) og se, hvor livet tager dig?

Følg dit hjerte og bare tag chancen

jeg så en video af Elliott Hulse for et par måneder siden om at følge dit hjerte, og det slog virkelig en akkord med mig. Jeg har lyst til, at mange mennesker ikke følger deres hjerte og gør, hvad de virkelig vil gøre, og det meste af tiden er det på grund af penge.

handler det om pengene?

penge får verden til at gå rundt.

det er ikke sandt, at penge automatisk gør dig glad, men det gør livet lettere.

det gør tingene lettere at styre. Hvis du er deprimeret, når du er brudt, er der en god chance for, at du bliver deprimeret, når du er rig.

hvis du er glad, når du er fattig, er der en god chance for, at du bliver glad, når du er rig.

du kan være fattig og glad (eller trist), og du kan være rig og glad (eller trist).

de to ting hænger ikke altid sammen.

når det er sagt, er det lettere at være glad, når du er rig, fordi du kan undgå nogle af de ting, der vil bidrage til din stress og påvirke kvaliteten af dit liv.

hvis du ikke behøver at bekymre dig om at betale regninger, vil du være lidt mindre stresset, og du vil være lidt mere i stand til at være glad og fokusere på det, du vil have. Men ikke alle penge er skabt lige.

HEADS UP-går ud på en anden tilfældig tangent, spænde op!

ikke alle penge er skabt lige

hvad fanden mener jeg med dette?

jeg mener, at en person, 1000, kan påvirke hans liv på en helt anden måde end en anden person.

lad os se på to personer –

Person A – laver over 500.000 om året og arbejder 60 timer om ugen for et kæmpe selskab. Han er altid i arbejdstilstand og har en meget irriterende chef, som han ikke går videre med.

Person B – gør liter 1500 per måned fra en lille YouTube-kanal. Kanalen er ham, der taler om noget, han elsker, og indkomsten er passiv.

nu er den MASSIVE forskel her, at person B har passiv indkomst.

han behøver ikke fysisk at være på et kontor, og selvom han tjener meget mindre end person A, er han mere fri.

han er faktisk så meget mere fri, at det er latterligt at tænke på. Person A kunne gøre, hvad person B gør om en måned om et par dage, men han ville stadig føle sig fanget. Mens person B med den passive indkomst på 1500 kr.pr. måned kan være i Thailand og nyde strandlivsstil.

fordi pengene er passive, går de længere end de penge, der tjenes ved at være fysisk på et kontor. Det er mere værd med hensyn til den virkelige livsværdi.

sikker på, at mængden af penge, som disse to mennesker tjener, er meget anderledes.

men når en person B gør en person 1000 passivt, er det mere værd end en person, der gør en 10.000.

hvorfor?

fordi person B (lad os kalde ham HR passiv) får at tilbringe den mest værdifulde råvare af alle, tid, hvordan han ønsker. Han kan tjene de penge, mens han gør, hvad han vil med sin tid. Og det er fandeme uvurderligt.

sikker på, at den første person tjener langt mere, men hvad kan han gøre med det? Han er sandsynligvis mere stresset, fordi han har sine store salgsmål at ramme, aktionærer at imponere, kedelige møder at sidde igennem osv…

nu er det ikke altid tilfældet, men i næsten alle tilfælde er passiv indkomst mere værdifuld end aktiv indkomst, selvom den aktive indkomst er 10 gange størrelsen af den passive indkomst. Er du med mig?

så der er masser af måder, du kan gøre passiv indkomst. Faktisk har jeg et indlæg om at tjene penge på at gøre det, du elsker, hvis du vil læse det, men det vigtigste er at tænke over, hvorfor du gør det.

bliv ikke sur!

jeg ved, at der kan være et par mennesker, der læser dette (hvis nogen faktisk er), der bliver vred på det faktum, at jeg i det væsentlige har fortalt Dem, at de tjener penge på den forkerte måde. Det er ikke sådan, lad mig forklare.

passiv indkomst er noget, som jeg personligt synes er den bedste måde at tjene penge på. Det giver dig mulighed for at være fri for at skulle være et sted, eller at skulle gøre en ting med din tid.

når det er sagt, hvis du nyder hvad du gør for arbejde, er det også fint! Det er et valg. Jeg tror, det er det punkt, jeg forsøgte at gøre her, er, at det er et valg. Du kan vælge at arbejde på fuld tid i en virksomhed, og hvis du nyder det, det er fantastisk!

eller du kan vælge at arbejde for dig selv og forsøge at forfølge passiv indkomst. Men få ikke det forkerte indtryk her, passiv indkomst er svært at komme i gang, og det kræver virkelig meget arbejde. Faktisk kræver det meget arbejde i starten.

ofte i starten lægger du hundreder af timer uden at få betalt noget for dit arbejde, så det er virkelig ikke for alle. Ideelt set gør du begge dele.

så hvis du har et fuldtidsjob, skal du lægge nogle af dine besparelser til side og investere i ting, så du i fremtiden har opbygget en passiv indkomstsituation fra dine investeringer. Ting som folkemængder og ejendomsinvesteringer er gode måder at opbygge denne passive indkomst på.

nu, hvor var vi?

Hvorfor vil du have penge i første omgang?

(jeg fortalte dig, at dette blogindlæg skulle være tilfældigt, gjorde jeg ikke!)

måske læser nogen et eller andet sted dette og får en slags nyt perspektiv på liv og penge. Hvem ved. Måske sidder jeg bare her klokken halv 10 om morgenen og skriver nonsens, der aldrig bliver læst.

uanset hvad, lad os fortsætte.

Hvorfor vil du have de små stykker papir med tal på dem?

Hvorfor er du interesseret i et nummer på din bankkonto?

nå, for det meste har du brug for det for at købe ting som mad og betale for ting som at have et hus. Disse ting er ret vigtige, og indtil klimaet bliver til et slags smukt perfekt system, hvor det ikke bliver koldt om natten, har vi brug for ly.

men ud over et par grundlæggende ting som mad, vand, husly og tøj har vi ikke rigtig brug for meget. Vi har faktisk næsten ikke brug for noget.

du kunne (hvis du ikke allerede er) flytte til Thailand i næste uge og leve meget komfortabelt på mindre end en tredjedel af det, du bruger nu på ting som husleje og mad. (Jeg antager, når jeg siger det, at du bor enten i England eller Amerika, fordi der er nogle steder i Europa, hvor det er lige så billigt at bo).

leveomkostningerne er meget forskellige afhængigt af hvor du er i verden. Du kan have en livsstil i Amerika, hvor du næsten dækker husleje, købe god mad, og lejlighedsvis gå ud til et måltid i en fancy restaurant.

For den samme indkomst, du kunne leve i thailand som en konge. Lad os tale om dette mere detaljeret skal vi? Er der stadig nogen med mig?

udnyttelse af hvor du er

eller ‘geoarbitrage’ som det ellers kaldes.

forskellige dele af verden koster forskellige ting at leve i.

forskellige dele af verden betaler forskellige ting for ting.

ved at være et sted, der er billigt og sælge ting på et sted, der er dyrt, skaber du gearing.

det er den mest grundlæggende forklaring på et koncept kendt som geoarbitrage. Drage fordel af hvad du sælger, og hvor du er. Hvis du sælger noget online I, siger Prag, vil du ikke tjene så mange penge, som du ville sælge det til det amerikanske marked.

hvis du sælger noget til det engelske marked og bor i Thailand, behøver du ikke at sælge meget for at kunne leve meget komfortabelt. Penge går længere derude, og hvis du sælger til det engelske marked, laver du meget pr.

det er et spil, og du skal lære at spille det.

jeg er klar over, at jeg på dette tidspunkt har dækket nogle store ideer, der virkelig kunne have været deres egne blogindlæg, og de vil sandsynligvis på et tidspunkt i den næste måned. Gode ting. Se hvad jeg sagde før om ideer, der flyder om morgenen?

det er en effektiv tid på dagen.

før du lukker denne fane

jeg ved, når du kommer til slutningen af et blogindlæg, klikker du normalt på knappen på fanen og går tilbage til at se på memes på Facebook eller noget, men hold dig til mig et øjeblik.

hvis du faktisk kunne lide det, jeg siger her og følte, at det er nyttigt, er jeg sikker på, at der er en person, du ved, at du kunne dele det med.

den ene person, som du kender, kan lide denne slags ideer og denne måde at tænke på. Jeg ville elske det, hvis du bare kunne sende det til dem. Der skal endda være nogle smukke deleknapper på sidebjælken på dette sted, der bare venter på at blive klikket på.

har en god en, og knuse det i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.