Den bedste Græskarbrødopskrift (Gør 2 brød)

hvis du har søgt højt og lavt efter den bedste græskarbrødopskrift, stopper søgningen her med dette fantastiske græskarpecanbrød.

dette græskarpecanbrød er min mors opskrift og det bedste græskarbrød, jeg nogensinde har spist! Alvorligt. Hver gang jeg serverer dette, beder nogen om opskriften. Jeg lavede dette i går til min familie og spiste en hel halv brød (mini:-) helt alene.

opskriften laver to almindelige brød eller fem miniaturebrød. Jeg bruger disse almindelige brødpander og disse mini brødpander~begge nonstick (men jeg sprøjter stadig rigeligt med Baker ‘ s Joy).

når jeg laver minibrød, hælder jeg dejen i panderne fra denne Okseklemme & hæld silikone målekop. Det gør at fylde de små pander næsten rodfri. Jeg har denne klembare kop i to størrelser og elsker det absolut.

nedenfor er links til de produkter, jeg bruger, fra brødpanderne til den gyldne kantede kageplade. For at rulle gennem alle produkter skal du trykke på pilene (højre eller venstre). Hold markøren over hvert billede for at se priser. For at købe, skal du blot klikke på billedet for at gå detail site.

Gifting dette brød: lige før ferien laver jeg flere partier af mini Brødene og fryser dem. Jeg trækker ud for værtinde gaver og giver dem indpakket på en lille hvid rektangulær plade.

Da mine børn var yngre, ville jeg give disse som pre – Thanksgiving break lærer gaver. Jeg indpakket brød i cellofan og bundet med raffia~med en kopi af opskriften vedhæftet.

jeg håber så du vil prøve dette yummy, så let at lave græskar pecan brød. Det er en af mine foretrukne Efterårsbehandlinger, og det gør mig glad for at dele med dig:-)

i videoen nedenfor kan du se, hvordan jeg laver dette græskarpecanbrød uden at bruge en mikser.

jeg vil meget gerne høre fra nogen af jer, der har en favorit fald godbid og gerne vil dele. Opskrifter & ideer er altid velkomne og værdsat. Som altid, tak så meget for at komme forbi. Bliv velsignet, og bliv klog!!!

ingredienser

 • 2 æg
 • 1 dåse græskar
 • 1 kop vegetabilsk olie
 • 3 kopper almindeligt mel
 • 3 kopper sukker
 • 1 1/2 tsk.bagepulver
 • 1 1/4 tsk.salt
 • 1 tsk. muskatnød
 • 3/4 tsk kanel
 • 1 tsk vanilje
 • 1/2 til 3/4 kop hakkede pekannødder

instruktioner

 1. Forvarm ovnen til 350 grader.
 2. sprøjt brødpander med Baker ‘ s Joy eller Pam.
 3. i lille skål blandes våde ingredienser-æg, græskar, olie & vanilje – indtil blandet.
 4. i medium skål, kast mel, sukker, sodavand, salt, muskatnød & kanel indtil blandet.
 5. tilsæt våde ingredienser til tørring, omrøring lige indtil blandet (over blanding vil gøre brød hård).
 6. fold pekannødder ind.
 7. Fordel dejen jævnt mellem pander.
 8. bages ved 350 grader cirka 45 minutter, eller indtil brød begynder at trække fra siderne af pander.
 9. lad brødet køle af, inden det tages ud af gryden.
Ernæringsoplysninger:

Udbytte: 16 portionsstørrelse: 1
mængde pr. portion: kalorier: 397samlet fedt: 16gtrans fedt: 0gumættet fedt: 14gcholesterol: 23mgnatrium: 11mgkulhydrater: 60gFiber: 1gsukker: 41gProtein: 4g

129shares
 • del
 • Kvit
 • Pin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.