Cheesy græskar Pasta Bage

dette indlæg er bragt til dig af Silk // jeg har lavet hele denne madblogger gig i 2 1/2 år nu. I begyndelsen, jeg brugte mit billige-O point and shoot-kamera og forfærdelig belysning til at fange og dele nogle af mine foretrukne familiegodkendte opskrifter med dig. Det var ikke kønt, men det var en begyndelse. Du er nødt til at starte et sted, ikke? Spol frem et par år, og jeg er flyttet op til mit store pigekamera, lærte at redigere mine fotos og lærte mig selv nogle smarte ord som aperture. Jeg har udvidet mine madlavningsevner og lært at elske mad, som jeg aldrig troede, jeg ville lægge i munden… som kokosnød og avocado. Juryen er stadig ude på kvinoa…

og i min søgen efter at fortsætte med at lære og vokse, gjorde jeg det til et mål i år at komme med en opskrift ved hjælp af den mest populære efterårsbestanddel på en velsmagende måde… græskar! Vi har alle spist vores rimelige andel af søde græskar desserter… min græskar brød og klassiske græskar pie er mine favoritter!… Men har du nogensinde kogt med græskar før? Sæt græskar i din middag? Nå i dag skal vi tackle dette mål med denne lækker osteagtige græskarpastabag!

jeg vil være helt ærlig over for jer, fordi jeg synes, det er vigtigt i et venskab. (Du fyre er helt mine bedste knopper . Vidste du det?) Jeg forventede fuldt ud at tage denne skål ud af ovnen, læg den første bid af græskar-dækket pasta i min mund og spyt den ud i skraldet. Græskar … i en pasta bage? Det lød bare underligt. Jeg har forbrugt min rimelige andel af græskar godbidder i løbet af de sidste 26 år, men ingen af dem involverede pasta, cheddarost, løg og persille. Selvom jeg var i tvivl, jeg kastede denne osteagtige græskarret sammen til middag den anden aften og til min overraskelse, nød hvert sidste stykke på min tallerken og gik endda tilbage i sekunder. Endnu mere til min overraskelse … drengene gjorde også!

jeg ved, at du er lige så nysgerrig (og sandsynligvis skeptisk) som jeg var ved at tilføje græskar til din middag, så jeg vil lede dig gennem, hvordan dette virker. Først skal du koge din pasta. Jeg vælger penne, men du kan bruge hvad pasta flyder din båd (aka uanset hvad der skal bruges op i dit spisekammer). Så skal du lave nogle løg i lidt smør, indtil de er ømme og tilføje en hel masse yummy ting: pumpkin puree (ikke pumpkin pie filling) mandelmælk (dette holder saucen lys og lav i kalorier!), skarp cheddar (fordi, yum), Parmesan (dobbelt yum!), og et par krydderier.

resultatet bliver denne lyse orange, cremet, lækker sauce:

nu bade din pasta i al den lækre græskar godhed.

du kunne stoppe og spise pastaen nu som den er, men jeg valgte at dumpe min i en bageplade, Tilsæt nogle smøragtige panko-brødkrummer og bage den. Mens de er i ovnen, har smagene en chance for at blande sig, osten smelter over de ømme nudler, og brødkrummerne skaber en dejlig, sprød topping.

når jeg trak skålen ud af ovnen, dryssede jeg noget frisk hakket persille over de dampende nudler for en pop af farve og en bid af friskhed.

er du klar til at prøve din første bid?

som jeg sagde før, forventede jeg fuldt ud ikke at elske mit første forsøg på en velsmagende græskarret, men denne går lige ind i vores bog med foretrukne middagsopskrifter. Det har en let græskar smag, svarende til når du laver mad med butternut græskar, men har masser af ost og krydderier for at få din familie til at rydde op i deres tallerkener. Jeg erobrede mit salte græskarmål og erobrede også et andet mål for mig… madlavning med silke mandelmælk.

du har set masser af opskrifter med mandelmælk her før… græskarbrød, æble kanel havregryn, jordnøddesmør fyldt fransk toast og mere… men jeg har aldrig forsøgt en middagsopskrift indtil i dag. På bare 30 kalorier per portion, silke usødet mandelmælk bliver en god base for saucen uden at tilføje et ton kalorier som tung fløde ville. Og da du kun tilføjer en kop ost i alt (1/2 kop cheddar og 1/2 kop Parmesan), tilføjer du heller ikke en million kalorier der. En lækker middag lavet med græskar, mandelmælk og lavere kalorier… jeg vil sige, at dette er en vinder!

har du kogt med græskar før? Prøv det, og lad mig vide, hvad du synes i kommentarerne nederst i dette indlæg!

ligesom hvad du ser? Abonner på kærlighed vokser vildt, så du aldrig går glip af et indlæg!
Følg med på Pinterest, Google+, Instagram og Facebook for mere sjov!

Cheesy græskar Pasta Bage
forberedelsestid
5 minutter

Kogetid
35 minutter

samlet tid
40 minutter

forfatter: Lise Foures
opskrift type: Main
serverer: 4-6

Ingredienser
 • 1 pound penne pasta
 • 3 spsk usaltet smør, opdelt
 • 1 kop løg, hakket fint
 • 1 kop græskar puré (ikke pumpkin pie påfyldning)
 • ¾ kop usødet mandelmælk
 • ½ kop skarpe cheddar ost, strimlet
 • ½ kop Parmesan ost, revet og opdelt
 • ½ tsk muskatnød
 • ½ tsk stødt timian
 • 1 teskefuld salt
 • ½ tsk peber
 • ¼ dl panko rasp
 • frisk persille, hakket
 • nonstick madlavning spray

instruktioner
 1. Forvarm ovnen til 350 liter og sprøjt en 13″ 9″ bageplade med nonstick-madlavningsspray. Kog penne i kogende saltet vand til al dente i henhold til pakningsinstruktionerne. Tøm og sæt til side.
 2. smelt i mellemtiden 2 spsk smør i en stor stegepande ovn medium varme. Tilsæt løg og kog dem møre, omkring 3-5 minutter. Reducer varmen til lav, og tilsæt græskarpure, mandelmælk, cheddarost, Kurt kop parmesanost, muskatnød, timian, salt og peber til stegepanden. Rør for at kombinere ingredienser, indtil osten er smeltet, og saucen er glat. Tilsæt den dræne penne og rør for at jævnt belægge nudler i saucen. Hæld i forberedt skål. Smelt de resterende 1 spsk smør i en lille skål og tilsæt panko brødkrummer. Rør for at kombinere og drys jævnt over toppen af penne. Bages afdækket i 20-25 minutter, indtil den opvarmes igennem. Drys med resterende liter kop Parmesan og hakket persille inden servering.

3.2.2807

– tilpasset fra Køkkenpapiret

laver du denne opskrift? Jeg ville elske at se det! Send et billede på Instagram og brug hashtagget #Mylgopskrift. Det kan bare blive vist!

er du klar til at prøve silke? Tilmeld dig en kupon! Alle nye registranter vil modtage $ 0.75 off enhver silke halv gallon!

når du tilmelder dig, kan du også se frem til:

– yderligere kuponer sendt direkte til din indbakke, plus en særlig fødselsdag tilbud
– Ny af silke konkurrencer og kampagner
– månedlige chancer for at vinde et års forsyning af silke!

du kan også følge Silk på Facebook!

stadig sulten? Prøv disse lækre opskrifter:

ekstra oksekød farsbrød

Herb gnides svinekoteletter

honning Chipotle kylling Crispers

lad os holde kontakten!

Abonner på Blog | Gennemse Min butik | Følg på Facebook | Følg på kvidre
Følg på Google | / Følg på Pinterest / Følg på Instagram

denne samtale er sponsoreret af Silk. Meningerne og teksten er alle mine. Tak for at støtte de mærker, der gør denne blog mulig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.