Chance The Rapper

jeg vil gerne byde velkommen til de mange kunder, der for nylig er kommet til os eller åbnet en ny konto. Som en Fidelity handel og service ekspert, Jeg ønsker at besvare dine spørgsmål om at komme i gang på Fidelity.

jeg er en del af teamet, der fører tilsyn med Fidelity ‘ s mæglervirksomhed/handelsprodukter og-tjenester, som er privilegeret at støtte titusinder af enkeltpersoner med deres handels-og investeringsbehov. Vores team er ansvarlig for handel, herunder optioner og margin handel, samt detail ordreudførelse kvalitet og detail handel politikker og procedurer. På tværs af min karriere har jeg været vidne til mange markedsbegivenheder, men jeg må fortælle dig, at den mest interessante Tid i min karriere måske har været markedsmiljøet i de sidste par uger og den utrolige energi på Reddit.

https://preview.redd.it/ltpb7uc169g61.jpg?width=1200&format=pjpg&auto = internet& s=c224f1ca4b93ccde4445320ae1a8c027d7c5ba42

bevis her

nedenfor er et par links, der kan hjælpe med at løse nogle af dine spørgsmål:

endelig nogle retningslinjer, jeg håber du følger:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.