5 enkle bønner, der vil gøre dig til en bedre forælder

at være forælder er svært. Det er let at fokusere på de daglige kampe og frustrationer og glemme, at hver dag er en mulighed for at undervise, guide og vokse mine børn til de unikke mennesker, som Gud skabte dem til at være. Jeg har opdaget, at den bedste handling for at blive en bedre forælder synker til mine knæ. Her er fem enkle bønner, som jeg har bedt, og opfordrer Gud til at ændre mig, så jeg kan ændre, hvordan jeg ser mine børn, og hvordan jeg håndterer hver dag... det er svært at være forælder. Det er let at få fokus på de daglige kampe og frustrationer og glemme, at hver dag er en mulighed for at undervise, guide og vokse mine børn til de unikke mennesker, som Gud skabte dem til at være.

jeg kommer ofte op med mål for, hvordan man relaterer og reagerer på mig børn, men mål går kun så langt. Jeg ender normalt med at droppe dem, før en dag går. I stedet har jeg opdaget, at den bedste handling for at blive en bedre forælder synker til mine knæ.

nedenfor er fem enkle bønner, som jeg har bedt, og opfordrer Gud til at ændre mig, så jeg kan ændre, hvordan jeg ser mine børn, og hvordan jeg håndterer hver dag.

1. Herre, giv mig nye øjne. Hjælp mig med at se hver udfordring som en mulighed for at træne mine børn i at tænke rigtigt og leve rigtigt. Ordsprogene 1: 8 siger, “mit barn, lyt, når din far korrigerer dig. Forsøm ikke din mors instruktion” (NLT). Herre, dette er en påmindelse om, at det er mit job at instruere. Jeg forventer ikke, at mine børn forstår rigtigt og forkert. Herre, hjælp mig med ikke at lade mulighederne for træning glide forbi, fordi jeg ikke ønsker at tage mig tid til at lære mine børn, hvad der er rigtigt og godt. Hjælp mig med at huske, at de små ting, jeg lærer mine børn nu, vil være grundlaget for alle, der kommer i deres liv.

2. Herre, giv mig en ny holdning. Mind mig om, at ethvert øjeblik på dagen kan være et “start forfra” øjeblik og en chance for en holdningsjustering. Min dårlige holdning kommer, når jeg vil have min vej, eller når jeg føler, at andre trænger ind i min komfort eller fred. Som Efeserbrevet 4: 2 siger: “Vær altid ydmyg og blid. Vær tålmodige med hinanden og tag hensyn til hinandens fejl på grund af din kærlighed,” (NLT). Jeg ved, Herre, at det er umuligt at være ydmyg, blid, tålmodig og kærlig og have en dårlig holdning på samme tid. Skift mig på indersiden, Herre, så jeg kan ændre mit sind og handlinger.

3. Herre, giv mig et nyt fokus. Hjælp mig med at plukke eventuelle bekymringer fra mit sind og placere dem fast i dine hænder. Jeg ved, når jeg ser på bekymringer og frygt, ser jeg ikke på dig. Jeg ved også, når jeg ser på dig, bliver mine bekymringer og frygt sløret. I stedet, Hjælp mig med at være taknemmelig for alle de måder, du allerede har vist i mit job som forælder. Hjælp mig med at stole på, at du også vil være trofast i fremtiden. Som Filippinerne 4: 6 siger, ” du skal ikke bekymre dig om noget; bed i stedet om alt. Fortæl Gud, hvad du har brug for, og tak ham for alt, hvad han har gjort.”Jeg takker dig for, at mit fokus på dig vil ændre mit hjerte og mine tanker til det bedre.

4. Herre, giv mig medfølelse. Mind mig om, hvordan det var at være mine børns aldre og være nødt til at møde kampene med at vokse op. Også, Herre, giv mig visdom til at forstå, at mine børn står over for nye kampe, som jeg aldrig har haft i deres aldre på grund af de mange måder, vores verden har ændret sig på. 2 Korinther 1:3-4 siger :” Al pris til Gud, vor Herres Jesu Kristi Fader. Gud er vor barmhjertige Fader og kilden til al trøst. Han trøster os i alle vores problemer, så vi kan trøste andre. Når de er urolige, vil vi være i stand til at give dem den samme trøst, som Gud har givet os,” (NLT). Hjælp mig, Herre, at være medfølende og trøstende, selv når det er lettere bare at børste deres bekymringer.

5. Herre, giv mig visdom. Hjælp mig med at se mine børn som dem, du har designet dem til at være, i stedet for de billeder, jeg har oprettet i mit sind om, hvem jeg gerne vil have dem til at blive. Jeg synes måske, det er vigtigt, at mine børn får gode karakterer eller klarer sig godt i sport, men jeg ved, at du ser hvert af mine børns fremtid, og du har designet hvert barn til at udføre en særlig rolle på denne jord, der vil hjælpe med at forherlige dig og påvirke andre på en positiv måde. Hjælp mig med at være mere optaget af værdier og vaner, der vil påvirke mine børn i livet, i stedet for at fylde deres tid med aktiviteter, som verden siger er vigtige. Som Salme 139: 14 siger, “Tak fordi du gjorde mig så vidunderligt kompleks! Dit håndværk er vidunderligt—hvor godt jeg ved det.”Herre, lad mig ikke prøve at sætte mine børn i cookie cutters, efter at du har skabt dem komplekse og vidunderlige.”

når det kommer til disse bønner, er det ikke dem, du beder en gang, og så er alt godt fra det punkt. I stedet er de bønner at bede ofte. Faktisk, jeg vil opfordre dig til at udskrive dem op og putte dem ind i din Bibel. Jeg har opdaget, at jo mere Jeg henvender mig til Gud for at få hjælp, jo bedre er jeg i stand til at være en lærerig, tålmodig, taknemmelig, medfølende og klog forælder for mine børn.

Velsignelser,
Tricia Goyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.